EDIKT fandí úspěšným

Pokud se napíše Rhodos, většina lidí si představí oblíbenou řeckou turistickou destinaci. Stejné jméno jako onen ostrov s populárními letovisky nosí také projekt, který v České republice hodnotí image firem. A co s tím vším má společného společnost EDIKT? Je jedním z hlavních partnerů organizátorů této významné a dá se říci tradiční akce


Cena RHODOS – firemní image je od roku 1997 prestižním uznáním vynikající pověsti společností a institucí působících v České republice. Udělování této ceny bylo vždy založeno na zkušenostech a názorech reprezentativního uskupení českých i zahraničních top manažerů na úrovni CEO.

Letos soutěž proběhne mimo jiné pod záštitou ministra průmyslu a obchodu ČR Martina Kuby. Image firem bude posuzována v deseti kategoriích: banky, pojišťovny, výrobci a dodavatelé potravinářských výrobků (food), výrobci a dodavatelé nepotravinářských výrobků (non-food), výrobci a dodavatelé nápojů, výrobci a dodavatelé spotřební elektroniky, výrobci a dodavatelé bílé techniky, farmaceutické společnosti, obchodní řetězce a telekomunikační společnosti.

Autor: Ing. Jitka DVOŘÁKOVÁ | Datum: 19.6.2012 - 00:00 | Zhlédnuto: 2265x

Akce s článkem