EDIKT se ohrazuje vůči nepřesným informacím v médiích, které mají účelově poškozovat dobré jméno společnosti

V rámci reklamní strategie investovala společnost EDIKT finanční prostředky do reklamy na mnoha sportovních, společenských a kulturních akcích. V rámci těchto aktivit a vzhledem k předmětu činnosti je mezi těmito investicemi také reklama – nikoli sponzoring - v rámci motoristického sportu.


EDIKT zároveň nikdy nesponzoroval motoristické aktivity současného výkonného ředitele Ředitelství silnic a dálnic Michala Haly, jak se mylně a bez řádného ověření opakovalo v médiích. Vzhledem k systému zadávání a vyhodnocení výběrových řízení v této státní příspěvkové organizaci by ani nebylo možné dopouštět se naznačovaných manipulací.

Veškeré zakázky v rámci dopravní infrastruktury získala společnost v souladu se zákonem o zadávání veřejných zakázek. V rámci realizace dopravních staveb působí EDIKT ve větší části případů jako subdodavatel nebo partner společností, které mají daleko rozsáhlejší podíl na veřejných zakázkách ŘSD.

Společnost EDIKT podniká v dopravní infrastruktuře od roku 1992. V současné době je dynamicky se rozvíjející společností působící ve všech segmentech stavebního trhu, kde úspěšně realizuje zakázky jak pro veřejné, tak pro privátní investory. Za svou činnost se společnost EDIKT stala držitelem mnoha profesních ocenění.

Autor: Ing. Jitka DVOŘÁKOVÁ | Datum: 14.10.2009 - 00:00 | Zhlédnuto: 2185x